Hem

Barnens Woody's

Boka bord

Catering

Festarrangemang

Happy Hour

Konferens

Meny

Puben

Restaurang

Sharing Dishes

Take away

Uteservering

Våra burgare

Om oss & kontakt

Till startsidan

Sharing Dishes

Gästspel med Johan Bendix Blom och Fredrik Wennerström

Till vänster: Johan Bendix Blom, ytterst meriterad kock som för tillfället gör succé som köksmästare på den nyöppnade bryggar-restaurangen Flæsk & Humle i Trysil.

Mitten: Fredrik Wennerström, vår fantastiske färskvaruexpert hos leverantören Martin & Servera AB. Ett förflutet som helt galet bra kock och köksmästare på bland annat Högfjällshotellet i Sälen.

Till höger: Han den där Niklas Bäckman som står och flippar burgare och stoppar kôrv nere på Fabriksgatan.

I vintras tog vår gode vän och leverantör Fredrik med oss till Johan i Trysil för inspiration och studiebesök hos Fläsk & Humle. (By the way, ett besök där är ett MÅSTE om ni har vägarna förbi.)
Och - JÖSSES AMALIA - vilken succé, vi blev helt sålda!
Där hade vi det otvivelaktiga nöjet att bekanta oss med konceptet ”SHARING DISHES”. Det går, i stora drag, ut på att man, som gäst, tillåter sig att slå sig ner och liksom låta någon annan bestämma. Du får då en middagsupplevelse där kockarna har en förbestämd meny med ett större antal smårätter. Rätterna placeras mitt på bordet som en liten buffé och man plockar och äter i lugn och ro och fortsätter att få småbufféer serverade tills rätterna är slut.
Det här konceptet var så fantastiskt trevligt och vi har inte riktigt kunnat släppa taget om det sen vi fick uppleva det, så vi har beslutat att bjuda in dessa herrar till vår gamle pub och göra Sharing Dishes Woody’s Style av det.
Den 11 och 12 maj kommer Fredrik och Johan hit och vässar knivarna. Menyn kommer att skrivas i sten en dag innan eller så, men vi kommer att återkomma med innehållet i stora drag om ett par veckor, det kommer i alla fall handla om 6-7 rätter.
Det här ser vi sjukt mycket fram emot och vi hoppas ni är redo för ett lite annorlunda och mycket socialt sätt att gå ut på krogen och käka.

Antal platser är begränsat, så kvista gärna in en bokning så snart som möjligt. Ni väljer själva vilken tid ni vill komma (17:00-21:30)
Boka på info@woodys.nu eller skriv till oss på Messenger. Eller varför inte gamla hederliga 0586-55701. Glöm inte att ange vilken dag och tid ni vill komma.


Let’s do this!
Woody's • PUB & RESTAURANG

Woody's Pub
Fabriksgatan 8
691 41 Karlskoga
Tel: 0586-557 01
Fax: 0586-557 01
E-post: info[at]woodys.nu Internet: www.woodys.nu Logga in