Hem

Barnens Woody's

Boka bord

Catering

Festarrangemang

Happy Hour

Konferens

Meny

Puben

Restaurang

Uteservering

Om oss & kontakt

Till startsidan

Smashburgare från grunden

Vi använder oss av högkvalitativt kött som vi, varje dag strax innan service, maler och serverar sedan som smashburgare i smörstekt, superfärskt roll-bröd som bakas av lokalt bageri.

Alla toppingar är gjorda från grunden på Woody's
Det går inte att fuska sig till en grym burgare, så är det bara.
Gästen är idag alldeles för smart och medveten. Gästen har varit runtomkring. Gästen har rest. Gästen har redan smakat en grym burgare och känner igen en när han/hon ser den.
Det går inte att lägga på vad för halvfabrikat som helst längre!

Vi köper rimmat svenskt sidfläsk som vi röker med hickory och skivar rejäla skivor av. Det är bacon vi anser värdigt att kröna våra baconburgare.
Vi har valt att köra ett enhetligt spår när det gäller bacon på våra burgare och tar det ett steg längre genom att kasta på vad som kallas Millionaire's Bacon (Google it, you'll love it!).

Samtliga dressingar och röror vevas för hand i pubköket. Rödlöken lägger vi såklart in själva. Saltgurkan som ligger bredvid är däremot köpt färdig på burk, helt enkelt för att vi tycker den är så förbaskat god som den är.

Vi vill inte säga att vi serverar den godaste burgaren du någonsin smakat, vi vill att du ska säga det.

P.s. Vi har ännu inte hittat den perfekta metoden för att förbereda 25 kilo pommes frites per dag från grunden. Så den köper vi tills vidare också färdigförberedd, för att... DAMN, stackars förmiddagsskiftet!
Woody's • PUB & RESTAURANG

Woody's Pub
Fabriksgatan 8
691 41 Karlskoga
Tel: 0586-557 01
Fax: 0586-557 01
E-post: info[at]woodys.nu Internet: www.woodys.nu Logga in